Бомба! Покриват Лиляна Павлова заради разследване на ЕС

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Покриват Лиляна Павлова, заради разследване на ЕС свързано със строежите на магистрала “Тракия” и “Марица” платени със европари.

Според разследващите Бойко Борисов се е опитал да скрие Лиляна Павлова като обвинения за корупция в България и в момента са разследвани за източване на стотици милиони Лазар Лазаров и Дончо Атанасов бивши шефове на АПИ.

Това уви обаче не е заблудило разследващите от ЕС, които искат именно да разследват Лиляна Павлова и дейността и като регионален министър в България. Именно и заради това Бойко Борисов и издейства топло място в Европейската Инвестициионна Банка като вицепрезидент, за да не могат разследващите органи на ЕС да извадят на светло всичко онова, което ще открият в България, защото буквално ще злепоставят себе си, когато Лиляна Павлова вече е назначена за вицепрезидент на банката.
Има обаче и опция Лиляна Павлова, която днес се отказа от това да бъде народен представител изобщо да не стигне до Европейската Инвестиционна Банка, а да се окаже с обвинение именно като двамата си подчинени, а Бойко Борисов просто да я е пожертвал, за да покаже, че в България службите и новият главен прокурор ще действат така както действат техните колеги в Европа с корумпираните си политици.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_942.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар