Бомба! Проговори доктора ваксинирал Копейкин: Това момче е за психиатрично лечение

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Видният антивакстър и борец против Зеленият сертификат Костя Копейкин е ваксиниран, лекар от София каза истината за Копейкин ето и цялата му публикация:

„- Искам да припомня на лицето Костадин Костадинов по известен като Костя Копейкин, че през лятото на тази година, преди едно негово пътуване в чужбина, лично аз му поставих ваксината срещу Ковид и забележете поставих му втората доза в столична болница, първата му беше поставена във Варна.

Пиша това с цел да поискам от Копейкин да спре да лъже цяла България, че не вярва в мерките, че не е ваксиниран и най – вече, за да научат всички, че този човек за пореден път лъже и мами всички.Не го ли направи значи е за лечение при колега психиатър, защото явно има проблем със здравето му.

Ако лицето Копейкин не спре да използва темата, за да си прави личният ПР и този на партията му, ще се наложи да покажа и зеленият му сертификат…“

С уважение: д-р Петров от известна столична болница

Припомняме и какво мисли за ваксините самият Костя Копейкин, преди да яхне вълната на антивакстърите в България: 

Големият поборник за падане на противоепидемичните мерки и антиваксър №1 на републиката – Костя Копейкин, не винаги е бил толкова либерален от отношение на личния избор за имунизация. Новоизпеченият политик влезе в парламента с мангъроподобната си риторика, но явно просто си е поиграл популистки с не особено интелигентния си електорат.

Предлагаме ви извадки статия от блога на Костадин Костадинов:

Ето какво пише Костя:

„Едно модерно разклонение на йеховистите представлява сектата на антиваксърите (хора, отричащи ваксините). Те са малко по-либерални в сравнение със сектата-майка, но като цяло са остро настроени срещу ваксинациите и лекарствата.

Къде е проблема във всичко това? Проблемът е, че във времето на всеобщата информационна свързаност лудостта на един бързо става лудост на много. Някой написал, че от ваксините децата развиват аутизъм, друг го прочел, трети го цитирал като лично преживяно и за няколко дни интернет почва да ври и кипи. Хората в огромното  си мнозинство не са запознати с темата, защото няма как да разбират от всичко (естествено), но по чисто човешки причини надават ухо за лошите новини и дори и да не ги приемат, ги запомнят. И червейчето на съмнението се загнездва. Ами ако е вярно? Я по-добре, за всеки случай, да не си ваксинирам детето. То нали другите са ваксинирани, какво толкова? И умствената епидемия започва…“

И още:

„Цялото ми поколение (родените преди и след 1989 г.) сме били ваксинирани в училище и да чукна на дърво, не се сещам за някакъв случай, при който ваксината да е съсипала някого. Това разбира се не пречи на сектантите обаче с лека ръка да отрекат всяко постижение на медицината и ако може да се върнем към годините, когато 40 години са били напреднала възраст, а детската смъртност е била приблизително колкото раждаемостта.

Вчера си направих един експеримент. Оказа се, че в обществото започва да се заражда сериозен страх от ваксинациите. Просто защото всеки е чул някъде по нещо гадно за ваксините. Оказва се обаче също така, че никой от моите познати, а аз познавам изключително много хора, макар и да е чувал за всякакви гадости, не ги е виждал. Дори не познават пострадали хора. Класическия пример на масовата психоза – не съм го видял, но съм чул и го вярвам.“

Давай, Костя, кажи им:

 

„Този порочен цикъл на задълбочаващ се цивилизационен упадък се пречупва или с революция, или с нашествие отвън, което унищожава напълно и държавата, и обществото. Това важи не само за нас, но и за европейската, или за западната, ако щете, цивилизация като цяло. А така като гледам, и у нас, и на запад от нас, няма много революционери, но за сметка на това все повече стават младите, здрави и прави неваксинирани араби и африканци…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар