Бомба! САЩ са отказали ВИЗА на Бойко Борисов за пореден път Меркел иска обяснение от Тръмп

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Според информацията с която разполагаме, това се е случило преди две седмици, като мотива е бил, че той няма какво да прави точно в този момент там, защото програмата му е обявена за два месеца напред и според нея няма срещи с никой в Съединените Американски Щати.
Дали това е обаче причината все още не е ясно, но едно вече е ясно на цяла България – Бойко Борисов не е желан в Русия, не е желан и в Щатите, големите му затварят всички врати, докато той се изживява на обединител на Западните Балкани. Още една информация се завъртя в социалната мрежа Фейсбук днес и тя е, че САЩ викат бивши и настоящи български политици от почти всички правителства на семинар във Вашингтон през месец септември, но според мълвата, която се разпространява нашите били много притеснени да не бъдат арестувани там.
За какво точно така и не става ясно, но явно наистина има за какво да са притеснени, като тази конференция се организира специално заради тях в Щатите.

Според източници в Герб, Бойко Борисов се е обърнал към Меркел, за да разбере, защо за пореден път му отказват виза за щатите.

източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_572.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар