БОМБА! Цветанов и Цачева са наблюдавани от службите. Борисов няма как да не е знаел за апартаментите (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Премиерът Бойко Борисов е знаел отдавна за новите апартаменти на Цветан Цветанов и Цецка Цачева – такава хипотеза изрази в интервю за „Коректно БГ“ народният представител от БСП проф. Румен Гечев.

Цветанов, като шеф на парламентарната група, при всички положения е в контингента за специално наблюдение от МВР и службите. Даже да няма видима охрана, с повишено внимание се следи жилището, в което живее, кой минава, кой строи около него. Това са задължителни неща. Казвам го като човек с опит в Министерския съвет. Затова изразявам хипотезата, че Борисов няма как да не е знаел. Ако не е знаел, това означава, че службите за сигурност не работят ефективно“, категоричен е Гечев.

„От опита ми като вицепремиер мога да кажа, че службите са длъжни да информират министър-председателя за подобни сделки. Няма нищо по-нормално от това той да знае в какви отношения на собственост влизат неговите министри, къде почиват тези министри – дали в страната или в чужбина, при какви условия почиват, какви формални и неформални преговори водят. В крайна сметка службите за сигурност, които пряко или косвено охраняват управляващия елит, най-малкото знаят за промяна на местоживеенето на хората, които охраняват“, добави депутатът от БСП.

Според Гечев е наглост в ситуация, в която българският народ е последен по стандарт в ЕС, политическият елит да си купува апартаменти на такива цени. „Впечатленията ми от обществените реакции са, че хората най-много се дразнят от специалния асансьор на господин Цветанов“, заяви Гечев.

Професорът разкри, че е трети в БСП по брой номинации за евродепутат и очаква да бъде част от листата.

Какво още каза Румен Гечев за ситуацията в БСП, битката между Станишев и Йончева, както и трябва ли БСП да направи коалиция с АБВ за евроизборите, вижте във видеото.

Петър Митрев, korektno.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар