Бомба! Цветанов показал кой пере парите на Борисов! Американците направо са полудели

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Цветан Цветанов е разкрил пред американските си покровители много от тайните на Бойко Борисов, но американците направо са полудели като научили, кой буквално препира придобитите от корупция пари на Бойко Борисов в България.
След разкритията на Цветанов от шести август на посещение в България е дипломат номер едно на САШ Джъстин Фридман, но тази новина се отразява много малко от родните медии, защото самото правителство е обект на проверка от американските ни партньори. Припомняме, че само преди една седмица новият посланик на САЩ г-жа Херо Мустафа в България, предупреди всички политици и държавни служители в страната ни, че идва тук с намерението да пребори корупцията, същата тази корупция, която за министри като Лиляна Павлова е само усещане.
Въпреки сделката за изтребителите Ф 16 и бързането тя да приключи преди разкритията на Цветанов за тайните сметки на Бойко Борисов, уви нещата засега не работят в полза на премиера, защото България все още не е извършила плащане по сделката с американците, а само демонстрира добри намерения.
Цветанов е накиснал Борисов, за да му върне за позорното изгонване от Герб, но явно нещата няма да приключат само с връщане коментират запознати, защото американците ровят навсякъде дори в ДАНС в момента и търсят доказателства за прикрити транзакции на капитали в чужбина от фирми на хора от най-близкото обкръжение на Бойко Борисов.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_40.html?m=1

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар