Бомба! Цветанов срещу ГЕРБ на изборите с НФСБ и ВМРО

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Политическа игра между ВМРО, НФСБ и Цветан Цветанов, който вече не е част от ръковдството на ГЕРБ, прогнозира лидерът на Атака Волен Сидеров.

„НФСБ и ВМРО обмислят вариант за притискане на ГЕРБ – игра, в която участва и Цветанов“, каза Сидеров пред Нова телевизия.

По думите му Валери Симеонов се е сближил с Цветан Цветанов по време на срещата им в Жеравна и вероятно лидерът на НФСБ ще атакува ГЕРБ.

„Така изглежда, защото веднага след тази среща Симеонов излезе с революционно изказване как на есен ще разгледат подкрепата си и то заедно с ВМРО. Това означава, че и двете партии обмислят извиване на ръце, или притискане, или някаква своя играя, в която участва и Цветанов. Имам данни за места в страната, където ВМРО и НФСБ ще бъдат подкрепени от структури на Цветанов. Знаете, че в структурите на ГЕРБ някъде има разпукване. Това ще бъде използвано и Цветанов ще търси реванш. На тези места Цветанов, неофициално, ще ги насочва към гласуване към НФСБ и ВМРО, които в комбинация ще играят срещу ГЕРБ на много места ”, заяви Волен Сидеров.

Той каза къде се позиционира и неговата партия, която е част от малката коалиция Обединени патриоти: „Атака” е против сътрудничество с НФСБ и ВМРО на тези местни избори, а вероятно и на всички други оттук нататък.

Сидеров бе изключен в края на парламентарния сезон като председател на парламентарната група на Обединени патриоти от собствените си колеги.

„Симеонов и Каракачанов, които постъпиха по този подъл начин, няма как да се надяват на сътрудничество в местните избори. Те помежду си, може би, ще си сътрудничат, но там подозирам една игра от страна на двете партии. Те ще бъдат подпомогнати от Цветан Цветанов”, посочи Сидеров.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар