Бомба! Чане, набеденият за убийствата в Костенец с изявление: От две години съм в Ирландия…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Здравейте приятели, днес разбрах, че полицията в България ме издирва вече две седмици за две убийства, като дори според медиите и МВР са открили моя пушка и мое скривалище в родният ми Костенец, където обаче аз не живея повече от две години.

Аз съм емигрант в Ирландия точно от две години и всичко, което се е изписало в медиите по мой адрес са пълни лъжи.

Понеже живея и работя в частно имение в Ирландия в което няма интернет едва днес разбрах, че ме търсят в България, защото днес се закачих за интернет мрежа в един по – голям град и щях да получа инфаркт като разбрах, че в България съм убил двама човека, а МВР ме търсят с над 300 свои служители в Костенец повече от 13 дена.

За моя най – голяма изненада, когато позвъних в България на телефона на МВР София и се представих, че аз съм Стоян Зайков Чане и че от две години живея и работя в Ирландия и някой явно бърка за мен, като ме посочва за убиец, от другата страна на телефона ми казаха, да престана да си правя с тях плоски шеги по телефона, защото мога да си имам и неприятности.

Сега наистина не знам, аз ли съм Стоян Зайков от Костенец или съм някой друг човек вече, който е посочен за мен. Надявам се най – накрая МВР да се свържат отново с мен, за да уточним това недоразумение, надявам се поне един човек в България от системата на МВР да прочете публикацията ми във Фейсбук, да ми разгледа профила и да се увери, че това съм аз Стоян Зайков Чане и да спрат този цирк с моето име, защото няма как аз който от две години не съм стъпвал в България да съм убил който и да е и още повече да се крия почти от две седмици и МВР въпреки всичките похарчени ресурси да не може да ме открие.

https://xaknewsdaybg.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар