Бомба! Черепа привиква Копейкин в Дубай. Иска си парите, който му даде обратно.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Службите в България са прихванали разговори между Костя Копейкин и Васил Божков според източници от там Божков бил бесен на Копейкин и искал веднага шефът на варненската партия  да се яви незабавно в Дубай. Става въпрос за много пари, твърдят служители от службите и добавят, че явно Божков е осигурил и гласовете на Копейкин от чужбина.

 

Според прихванатите разговори, явно Копейкин е бил истинският коз на който е заложил Божков, а БНО са били само партията в която да се взират службите. Именно резултата на Копейкин в чужбина е бил нещото, което е насочило службите да следят изкъсо дали между двамата няма връзка, защото колкото и да е странно в Германия и Испания за националиста са гласували десетки хиляди роми, които живеят в тези две държави.

Сметката в България обаче, не излиза въпреки купените уж за Копейкин гласове и Божков си искал всички пари обратно, според разговорите между двамата прихванати от службите Божков се е изръсил над 5 милиона лева, за да вкара Копейкин в парламента.

След тези разкрития вече става ясно и защо бивши ченгета свързани с БСП, но не харесващи Корнелия Нинова буквално наливаха в определени градове гласове на Копейкин, който пак не успя да премине бариерата и да влезе в парламента.

източник: https://ringtimebg.blogspot.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар