БОМБА! 3.5 милиона евро взел Сидеров от Бойко, за да я има днешната коалиция

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Наши източници ни довериха, че любовта на Волен Сидеров към Бойко Борисов е скрепена с превод към банковата му сметка на стойност 3.5 милиона евро.

За тези пари Сидеров е успял да убеди кума си Валери Симеонов и Красимир Каракачанов да приемат коалицията с Бойко Борисов, като на двамата им е обещал министерски кресла, което се и случи.

Плана са го мислили няколко вечери в Банкя, но понеже Волен не искал да дели тези малко пари с другите двама, той настоявал пред Бойко да ги направи министри, а за него да останат парите.

Все пак бил на възраст, скоро щял да се пенсионира, а и имал млада жена и малко дете пък и след тази Коалиция Волен вече е бил наясно, че повече няма да влезе с партията си в Парламента и целта му била вече да се пенсионира като депутат, за да получава и голяма пенсия.

Бойко нямал нищо против, да изпълни желанието на Сидеров и коалицията е факт, малка спънка било желанието на арогантният Валери Симеонов да бъде Вицепремиер, но и това им желание се изпълни както е видно.

Така Бойко Борисов за пореден път доказва, че може да купи всеки политик в България, а Волен и компанията, че каквото и да обещаваш на избирателите преди избори важни са парите и властта.

източник: https://bulbg.blogspot.com/2019/02/35.html

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар