Бомба! 75% от софиянци не могат да понасят ромската кметица ФанДУПКОВА

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Отдавна е известно, че кметът на София Йорданка Фандъкова няма интелектуалния капацитет да управлява най–големия и важен български град. Нещо повече, госпожа кметицата всекидневно ни напомня за това, случайно да не забравим.

В първите дни на новата година тя и нейният екип сътвориха поредното безумие. Контрольорите в градския транспорт отново ще са в действие, но в ранните часове на деня няма откъде да си купиш билет, нито да си заредиш картата. Значи хем няма как да си вземеш билет, хем глобата ти е гарантирана!

Разбираме, че Центърът за градска мобилност, благодарение на некадърното и мърляво управление в последните години, няма пари и се нуждае от попълване на бюджета. Заплати и бонуси все пак трябва да се взимат. Обаче да го правиш по такъв примитивен начин…

Имаме усещането, че Фандъкова никога не е ходила в чужбина. Тя не е ли виждала как е уреден въпросът с билетите и документите за пътуване в другите държави?

Не е ли чувала, че има умни системи за продажба и контрол? Никога ли не е разговаряла с някой от колегите си в Европа?

Някой от безбройните калинки в Столична община няма ли да й каже, че в столиците на Европа, във всички, има автомати, има специални карти,дори есемеси има.

Реклама

В нормалните страни знаят как елегантно да вземат парите на хората, хем градският транспорт да е на печалба, хем пътуващите да са доволни. Само в София ЦГМ гледа на пътниците като на аборигени, които трябва да бъдат наказвани, мачкани, депресирани и тормозени.

Покрай поредното безумие на Фандъкова стана ясно, че още преди 10 години София е трябвало да въведе Е-система за билети за градския транспорт. Естествено, не го е направила. Защо й е Фандъкова да се занимава с глупости?

Къде по-лесно е да се перчиш със строителството на метрото, за което нямаш никаква заслуга, защото парите идват от правителството и Европа. Ама потънали някакви милиони в тази система? Голям праз! Има бюджет, има ЦГМ, все отнякъде ще се възстановят.

Историята с билетите само потвърждава мнението на 75% от столичани – Фандъкова е неспособна да предложи минимална идея какво да се направи в София, за да заприлича този град поне малко на нормална европейска столица.

И тези 75% не са измислица, те никога не се явяват на изборите за кмет на София.

Добри Кожухаров, Антени

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар