Борислав Георгиев сравни Стойка с Меси и Роналдо – Бойни – Бокс

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Треньорът на Стойка Кръстева – Борислав Георгиев разкри, че заедно с нея работят усилено в спортното училище „Неофит Рилски”, където са учители, и вече обучават със свои колеги 90 деца. Той не пропусна да благодари на двама специалисти, без които златният медал на Кръстева може би е нямало да бъде факт.

lap.bg

„Благодаря на Ивайло Лазаров от НСА, който изключително много ми помогна за физическата подготовка. Аз съм такъв човек, че когато не съм сигурен в нещо или не го разбирам до такава степен, търся помощ. Той направи така, че Стойка да се намира в тази кондиция, в която я видяхте. Дори се чувахме по телефона от Токио, за да изготвим план всеки ден какво да се прави между срещите, за да не губи скорост и сила. Благодаря и на Иван Иванов, нашият психолог. Преди финала бях убеден, че Стойка трябва да е агресивна и да напада турската съперничка. Прочетох обаче различни анализи и коментари на мои колеги, които препоръчваха тя да е предпазлива и да не бърза. Това ме разколеба и му звъннах. Той ми даде много интересен пример с Жозе Моуриньо. Каза ми „Ако Жозе има Меси и Роналдо в отбора си и им каже – играем защита днес, как ще реагират?” Тогава разбрах, че аз имам Стойка Кръстева и тя трябва да играе в атака от първата секунда”.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели: