Борисов: Аз се грижа за хората, а опозицията ме обвинява, че си купувам гласове! Нагли са! Народът ме обича, защото съм мъдър!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Опозицията не може да ми говори, че искам да купя избори, като се грижа за хората.

Това каза премиерът Бойко Борисов след извънредното заседание на Министерски съвет, става ясно от видеоклип, публикуван на официалната му страница в социалната мрежа „Фейсбук“.

„За улеснение на лекарите и пациентите е готов и единният медицински протокол. По него се лекуват хората, които са на домашно лечение. За тези, които не са се срещали с вируса, важат правилата за маските и дистанцията. Те работят и не трябва да им се пречи да работят. За тези, които COVID ни покоси, трябва да имаме 100% готовност за всеки, който се е влошил, да отиде и по лекарски медицински протокол да се погрижим за него. Трябва да се помисли как да отличим тези, които вече са преминали болестта. Те трябва да работят, но и трябва да ангажираме максимално личните лекари, които да следят медицинския протокол вкъщи“, заяви той.

„Уважаеми господа от опозицията, Вие не може да ми говорите, че искам да купя избори, като се грижа за хората. Години наред пак съм ги обичал, но фискалната рамка е била по-важна за пътя на България. Затова съм го правил. Сега трябва да запазим хората и икономиката“, допълни премиерът.

Трябва да се управлява мъдро и аз го направих.

За това ли ме обвинявате?

Аз съм мъдър и народът е мъдър!, завърши поредната си реч Борисов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Борисов: Аз се грижа за хората, а опозицията ме обвинява, че си купувам гласове! Нагли са! Народът ме обича, защото съм мъдър!

  • бай Станчо "невестулката" от Симитли каза:

    “Аз съм прост и вие сте прости….” – рече бат’тиквоний
    “Аз съм мъдър и народът е мъдър!” – рече бат’тиквоний

    “Прост пожарникар” – рекоха хората

Вашият коментар