Борисов: Аз съм от малкото хора, които знаят как, но ми трябва вашата подкрепа – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Нищо не се променило от времето на Мирчо Спасов, защото е дошъл Бойко Рашков. Трябва да си лош човек, да ти е мъчно на душата, за да наричаш концентрационен лагер “Слънчев бряг”. Като станах главен секретар исках да измия мъката на майка ми – нейн близък е умрял в лагерите. В архивите пишеше: умрял от червен вятър в лагера “Слънчев бряг.”

Това заяви на среща със съпартийци и симпатизантив Ловеч Бойко Борисов.“Сега новото поколение не знае кой е Кацамунски, Мирчо Спасов – разбирате ли двойното унижение – умрял от червен вятър на “Слънчев бряг””, емоционално продължи речта си лидерът на ГЕРБ в залата на читалище “Наука”.


За “Хемус” съм благодарен на тези след нас, че финансираха нещо, макар и малко. Сега вече до Ловеч щеше да се върви за 10 минути от сегашната отбивка.

А помните ли как източваха нарочно язовирите – но Томислав (Дончев) се снима с вестник на съответната дата и се видя пълен язовир, уплашиха се и повече не източваха язовири, припомни Борисов.

Петков каза, че Велкова си противоречи – не, това е секретен доклад, но като стана достояние, те я заплашиха и тя затова се дърпа. Нахвърлиха й се всички, защото това е положението в държавата, коментира Борисов дебатите след коментара на Велкова за състоянието на финансите.

Защо Любо Ганев ме поздравява. Ами като станах премиер София нямаше спортна зала, Пловдив и Русе – също. А Варна – Варна имаше, там се събираха на волейбол хиляди зрители. Обаче имаше нужда от ремонт. Като направихме обследване се оказа, че подът е подпрян на колони, а те висят във въздуха, а под него 9 м вода! Господ ни спаси! Направихме наново залата.

Ами в Бургас – от 2 години е построена най-голямата зала в България, по-голяма е от “Арена Армеец”. Не я пускат, за да не кажат че ние сме я направили.

Същото е и за църквите и манастирите – без Господ нищо не можем да направим. И това, че оцеляхме през тези 2 г. също е божа работа.

Силата е нашата слабост, прекалено сме силни. Опонентите не могат да боядисат това, което сме направили. Видях снощи (в петък вечерта) мантинелата край Казичене – стои месеци след катастрофата с мигранти, няма и маркировка.

Асен Василев казва, че живеете по-добре. Ако се съгласите с това – повече няма да ме видите.

Силата е армията – може да има 7 лидери, но силата е в армията. Аз като се сетя какви глупости см правил на 20, 30, 40 г. и повече – важно е да има и един-двама с побелели коси, но трябва да има много млади.

2009-а заварих най-голямата криза след Голямата депресия. После – миграционната криза. След нея ни сполетя ковид – нямаше медицински протокол, светът не знаеше какво да прави, но успяхме да прекараме България по най-добрия път.

Росица Велкова върши черната работа на Асен Василев. Искат още няколко милиарда от данъци – от малки и средни фирми. но ще пострадат белите фирми, прозрачните, които движат икономиката. Няма да подкрепим да обложат ресторантите, фитнесите и други най-пострадали от ковид, тогава те бяха толерантни, сега ще ги подкрепим.

Че е трудно, така е! Аз съм от малкото хора, които знаят как, трябва ни вашата подкрепа. Знаем как, но ни трябва мощна подкрепа.

И много ви благодаря, че в събота по обед дойдохте тук, завърши Бойко Борисов.

 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар