Борисов: Ако се наложи ще затваряме, здравето на хората е по-важно от всичко

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов буквално изненада всички министри тази сутрин, като им съобщи новината, че предвид пика на заразата с коронавирус, ако се наложи ще се затваряме отново и в България.

 

Не искам стотици хиляди да умрат и да ме обвиняват после, че не съм взел никакви мерки. Подготвени сме, но всички виждаме какво правят в Чехия, където заразените са по-малко от тези в България.

Нивата на заразените се покачват, лятото свърши хората от парка, влязоха в Моловете и всичко се преобърна. Докато бележехме една права равнина, сега навсякъде скалата се покачва. Това е сигнал, че може и да се наложи да върнем част от мерките, които преди предприехме, не случайно ни хвалят в цяла Европа, че сме се справили най – добре с коронакризата. Икономиката ни ще издържи, пари има, няма от какво да се притесняваме, все пак здравето на хората е най – важно.

Разпоредил съм на Здравният министър да се помисли за задължителното носене на маски дори и на открито, така правят вече и във Франция и в Италия, ние сме тези които мислят за хората, не онзи комшията отсреща, той може и да се прави на загрижен, но събра хората под прозорците на властта, за да се заразяват, а сега мълчи и не казва – виновен съм….

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар