Борисов “безстрашният” замести Тити, не спира да реве

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Като генерална линия служебният кабинет прави каквото трябва, за измитане на модела ГЕРБ, за изваждане на лалугерите от дупките. А ако предишният парламент работихме още няколко седмици, имаше грешки, които можехме да избегнем. Това коментира Татяна Дончева по BTV.

Служебният кабинет бетонират различни гербаджийски назначения, а те (ГЕРБ) се борят като защитници на Берлин, пазят всяка маза и се бият  до последна капка кръв” – допълни Дончева за работата на служебния кабинет и как ГЕРБ „отвръщат“.

Според нея из сегашното правителство „има мишоци“ – „тия, които не са се чули – министърът на транспорта, министърът на туризма, много спорове в земеделието – кадровиците на Радев“. Но в крайна сметка ние вървим в правилната посока, служебното правителство винаги ще се свързва с Радев, коментира Дончева.

В отговор на дали служебния кабинет целенасочено вади информация, за да „злепоставя“ партията ГЕРБ, Дончева отвърна, че „Те вадят информация, но ако това злепоставя ГЕРБ – това са фактите, трябва да има хора в затвора, да има иззето имущество..“

„Аз съм един човек, който е подслушван, не ми прави впечатление вече, подадох си чинно заявлението в бюрото по СРС и ми е интересно как ще го разгледат сега.

Хората по редичката трябва да извършат проверка“, каза Дончева в отговор на това дали подслушванията са реални или не.

Тя коментира и че последиците от „Магнитски“ тепърва ще стават факт. Спомена и че в доклада за санкционираните по американския закон фигурира фраза „за един политически лидер – може да бъде бившият министър председател“, а „ДПС се опитва да се освободи от наследството на Пеевски.“

Татяна Дончева сподели своята изненада от това, че кандидатът за кмет от ГЕРБ в Благоевград е завършил трети и сподели своето мнение за машинното гласуване и честния вот:

„Машинният вот създава трудности да си извадиш телефона – да се снимаш как си гласувал. ГЕРБ да опитат, само после да рева.  Тити Папазов ми липсва и го замести Бойко Борисов – той не спира да реве, вопли, стенания, айде малко по-мъжко поведение. Един приятел от информационно обслужване ми сподели, защо ГЕРБ настоява да се преброяват отрязъците, защото е най-лесно да хвърлиш няколко, то е по-просто отколкото да си изтеглим пенсиите от банкомат. То е лесно постижимо това с отрязъците, те са на такова ниво на мислене, ГЕРБ има повече хора от останалите, за една такава мошенгия не се изисква много време, сега имало парола за гласуване..ще се бавят, ще се суетят, само и само да пречат на хората”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар