Борисов беснее срещу всички: Хаосът е тотален, целта им е Рашков да кърка пред президентството (видео)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува по традиция в родната му Банкя. Той пристигна точно в 11.51 ч. в избирателната секция. Посрещна го негова фенка.

„Не вярвах, че ще доживеем демокрация по венецуелски. Те спряха ваксинационния план, какви маски“, обърна се той към членовете на СИК, още с влизането си.

„А в Костинброд касови бележки пускали машините. Рашков им направи параван да купуват“, каза Борисов, след като гласува.

„ЦИК спи, в 9 часа им е първото заседание на мързеливците, а вече до тогова ими хиляди жалби и хората окапват по опашките. Тотален хаос е няма, никаква организация. Да са си организирали, каквото трябва. Мен някога питахте ли ме?!“, допълни той.

„Целта им е да провалят изборите. За тях демокрацията е Бойко Рашков да кърка пред президенството и те да го снимат. Имат цялата власт, цяла седмица организираха терор. Сега ще видите и какво са правили другите партии в циганските махали и ще се наслаждавате на резултатите“, каза още Борисов.

„Благодарен съм на Господ, че ни оставиха живи, не ни затвориха и не ни убиха. Такива като тези са давали в лагерите хората на прасетата. Вече и „Монд“ обвиниха, че се объркали. Този журналистът стана пишман“, коментира още той.

„Дано и избирателите ни останат живи на тези опашки да стоят в жегата. Тотален хаос е, машини разнасят, принтери, никой не знае какво се случва. Дори при тези безобразия и лъжи, ние няма да касираме. Нека покажат до край мутренските си номера“, обяви Борисов след като даде вота си.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар