пламен георгиев

Борисов бърше сополите на Пацо Терасата, вместо да го изрита и разследва

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Пламен Георгиев се съгласил да бутне барбекюто, за да замине консул във Валенсия. Поне с това убеждение оставаме от заявление на външния министър Екатерина Захариева. Древногръцка трагедия! Досега Георгиев отказваше да бута постройките на покрива над апартамента му, защото не му дреме от решение на общината, правилата и закона.

Той е свикнал те да важат за другите, но не и за него. Отказвайки той казва на държавата и обществото: Начукайте си го, аз съм недосегаем. Десетки публикации в медиите, които показаха и цитираха извършените от него закононарушения също не му оказаха грам въздействие. Нито апелите за морал. Просто ги намрази още повече. Да не говорим за протестите в мрежата срещу назначаването му за дипломат в Испания и Валенсия в частност. Той е Пламен Георгиев, а Пламен Георгиев е над закона!

 

И понеже настроенията срещу неговото поведение продължават, на Бойко Борисов му писна и заяви, че го е предупредил да събори барбекюто и тогава да тръгва към топличката служба. И Пацо Терасата благоволил да се съгласи. Да направи ихтибар на премиера, нали… Ебаси нахалството! Ебаси държавата!

 

На всичкото отгоре излъгал министър-председателя, че е отнел милиарди от олигарси. Премиерът се хвали с лъжите на Пацо и става за смях. Защото открай време Георгиев се хвали с колосалните обезпечения, които КПКОНПИ е поискала от съда, но никога не казва колко са реализирани. С пъти по-скромни са постановените по-сетне конфискации, а за отказаните от КПКОНПИ – пълно мълчание. А  тогава обезпеченията естествено биват върнати на притежателите им. Това е голямата Пламенова манипулация, която той пробутва и на премиера, и на всички българи. Вероятно и в чужбина.

 

Единствените „заслуги“ на Георгиев са, че е извършвал формални проверки – по декларации – на лица като Цветан Цветанов, Владислав Горанов и др. и е “изпрал” техния имидж за пред чужденците, защото тук никой не вярва на пацовите съчинявки. Това му е успехът в антикорпуционната мегаструктура – да прикрива мафиотизирани властимащи, политици и магистрати. И вместо да бъде разследван, заминава във Валенсия, а в ГЕРБ ни пробутват, че това било „борба с лошите практики“. И те не си вярват.

 

Това, драги управляващи, е суперцинизъм. Давате сигнал към всички българи, че който е част от властта, е миропомазан и недосегаем, а тоягата важи само за обикновения гражданин. Случаят „Пацо Терасата“ е куршум в малкото останали ценности у българина и той няма да ви го прости.

И стига сте плакали за това какво преживявал той и семейството му. Помислете поне веднъж какво той е причинил на десетки българи и техните семейства, които са попаднали в „черния списък“ за отстрелване, защото са неудобни.

 

Много съмнителни са и т.нар. заплахи срещу него от някакви олигарси. Него просто го е страх от всички, които са преследвани от КПКОНПИ несправедливо и по поръчка. Жалко, че Борисов се опитва да му създава легенда, че го “изнасят” от държавата, защото, видите ли, е засегнал големи интереси.

 

Няма ли поне един що годе достоен човек в това управление, който да си поеме сметката за свинщините, които е сътворил? Аман от ибрикчии и благодетели на ибрикчии! Такава зловеща аморалност и при Калигула не е била…

 

Фрог нюз


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар