Борисов: Всички кметове са ми любими еднакво, с избори се занимавам само 30 дни за 4 години – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Борисов: Всички кметове са ми любими еднакво, с избори се занимавам само 30 дни за 4 години

Фейсбук – Бойко Борисов

Само един месец от четирите години се занимавам с избори, после – всички кметове са ми любими и еднакви, заяви министър-председателят Бойко Борисов в община Руен, където се срещна с представители на местната власт. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Кметът на Руен Исмаил Осман благодари за подкрепата, която правителството оказва на общините и по-специално по отношение на инфраструктурните проекти. Конкретно за населените места в рамките на община Руен кабинетът е отпускал средства за ремонти на улици и за изграждане на спортни обекти.

,,Нали искаме да задържим хората тук, а не да идват в София или Бургас. Виж каква красота е. Така че – уважавайте се, помагайте си”, добави премиерът Бойко Борисов.

Министър-председателят пое ангажимент да бъдат ускорени дейностите по строително-ремонтните работи на пътя Айтос – Провадия. Проектът се финансира от Оперативна програма ”Региони в растеж” 2014-2020 г. Айтоският проход е най-удобната и бърза връзка за шофьорите от Варненска област с автомагистрала ”Тракия”.

Премиерът Борисов изтъкна, че се работи усилено по множество инфраструктурни обекти в страната, като специално акцентира върху АМ ”Хемус” и АМ ”Струма”.

”Хемус” е жизненоважен. Обещавам и ще го правим!”, категоричен беше премиерът Борисов.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар