Борисов, въпреки навиците си да лъжеш всеки и за всичко, време е да спреш

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Борисов, въпреки навиците си да лъжеш всеки и за всичко, време е да спреш. Думите ти вече нямат сила и никой не ти вярва, включително идолопоклонниците. Изгубваш се.

Няма никаква окървавена полиция в България и не подстрекавай професионалното ръководство на МВР да говори пълни глупости в медиите. Няма по улиците течаща полицейска кръв на служители на реда, нито потрошени кости и глави. Има няколко нелепи случая от леки самонаранявания, трима пострадали от хвърлени пласмасови бутилки с леки охлузни рани и това е всичко. Дребна работа! Това, обаче, което полицаите причиниха на напълно невинни младежи е унищожаване на няколко смислени живота по твоя заповед. Действията на полицията са лично твоя отговорност! Това поне го знаят всички граждани и няма измъкване.

Нищо лошо няма да ни се случи ако си тръгнеш с добро. Бъди спокоен. Нощните ти изяви по лична инициатива приличат по-скоро на изявленията на водач на терористична групировка, отколкото на европейски партиен лидер. Но и това е обяснимо, ако отчетем кой всъщност си ти. Докосвал ли си се до Дориан Грей? И независимо какво говориш и как, ти изглеждаш жалък, уплашен и недъгав – какъвто ти е здравословния политически статус. Завършена нула.

Ти си биячът, преследвачът, животоотнемачът, разказвачът и раздавачът на илюзии вече много години. С невиждан исторически цинизъм. Лошото е, че не разбра същността на българския ген – търпелив и отмъстителен. Също като твоя, който не прощава на врагове. Разбираш ли какво ти казвам, Борисов? Играта свърши.

Ти си миналото ни.

Николай Марков, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар