Борисов в Паника! Елена Йончева го ПОГНА за Къщата в Барселона! Разкритията са Шокиращи

Елена Йончева
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ще заведа дело за клевета срещу Делян Добрев и Антон Тодоров. Това каза говорителят на „БСП за България“ Елена Йончева във връзка с обвиненията на ГЕРБ, че тя има съдружие с Цветан Василев.

Така журналистката отвърна на компроматната война, която ГЕРБ й спретнаха. Депутатите Делян Добрев и Антон Тодоров я обвиниха, че прала пари заедно с банкера Цветан Василев чрез офшорна фирма. 

„Ще заведа дело за клевета.

Това е пореден опит за клевета срещу депутат и журналист“, каза Йончева.

Тя даде пример с делото си за клевета срещу премиера Бойко Борисов и обърна внимание, че го е спечелила.

„Направеното изявление от Делян Добрев и Антон Тодоров е престъпление против правосъдието.

Ще потърся отговор от клеветниците по чл. 286 от НК – набеждаване“, каза тя и цитира текста, който гласи, че „който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, се наказва за набеждаване с лишаване от свобода от 1 до 6 години“.

Йончева заяви, че причината за атаката срещу нея от страна на ГЕРБ е разследването, което провежда в момента за къща на премиера Бойко Борисов в Барселона.

Информацията за луксозния имот на стойност 1,5 млн. евро датира от 2016 г.

За къщата се разбра от срс на съдийките Владимира Янева и Румяна Ченалова, които коментираха тогава, че Борисов купил на любовницата си къща за 1,5 млн. евро в Барселона.

За въпросната любовница се спряга името на бившата манекенка и носителка на титлата „Мис Бикини“ 2006 Борислава Йовчева. Именно тя обитава луксозния имот на стойност 1,5 млн. евро, за който се говори, че е купен от премиера.

Припомняме, че Елена Йончева вече осъди министър- председателя Бойко Борисов и цялата му партия ГЕРБ за лъжа и клевета.

И журналистката е категорична, че сега същата съдба ще сполети и подчинените му Антон Тодоров и Делян Добрев, които я обвиниха в пране на пари заедно с Цветан Василев.

Припомняме също, че в свое разследване Йончева изобличи Делян Добрев и цялата му рода в тежки корупционни схеми в Хасково.

Понастоящем, Добрев е депутат абсолютно незаконно, по мнение на Конституционния съд. Въпреки решението на съда, от ПГ на ГЕРБ отказаха да го освободят, тъй като без депутатския си имунитет, Добрев веднага ще стане клиент на прокуратурата заради разкритията на Йончева.

Надя Колева, Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар