Борисов в ужас, затвор ще има! Бойко Рашков остава начело на МВР

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вътрешният министър на служебното правителство Бойко Рашков е напът да получи постоянна работа на своя пост. Това стана ясно от изявление на новия лидер в българската политика Кирил Петков.

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“, който се гласи за премиерския стол, похвали Рашков с много мили думи и го обяви за човек с голямо сърце и душа.

„Нашите впечатления от Бойко Рашков са, че това е човек, на когото наистина му пука за българските граждани“, каза Петков, писа Fakti.bg.

По всяка вероятност Рашков ще бъде оставен на поста министър на вътрешните работи, тъй като новите бъдещи управляващи вече заявиха главните си цели. Те са да свалят главния прокурор Иван Гешев и да накажат Бойко Борисов за милиардите левове, които е източил от държавата.

Бойко Рашков вече работи и по двата въпроса, като вече има сериозни доказателства. Така че най-вероятно ще получи назначение и при редовен кабинет, а това е удар по мафията.

През последните дни Борисов и Гешев се опитват да отвърнат на удара, като започнаха данъчна проверка на Рашков. Той обаче не трепва и продължава да твърди, че са за затвора.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар