Борисов даде гласа си за стопиране на хаоса и рекета над българите ВИДЕО – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува в Банкя, както обикновено. Той коментира както изборите, така и геополитически въпроси. Спря се и на мерките, чрез които по света се справят с финансовите кризи. 

Не знам каква е новината, която очаквате да кажа. За резултатите да ме питате все едно да питате футболните отбори ще участват ли в републиканското първенство и как ще се класират, коментира Бойко Борисов.Хаосът и рекетът на българите трябва да престане. Убеден съм, че както започнаха да излизат далаверите на управляващите, и малкото, останали да гласуват за тях, ще се отвратят, допълни лидерът на ГЕРБ.


Светът е война – ясно позициониране. Аз разбирам политиците, които избягват темата, но в следващите месеци това ще е основна тема. При тази агресия, тази война с ясен агресор в лицето на Путин, нямам нищо против руския народ, при този фарс на референдумите, България трябва да заеме ясно своето място, където се намира – в ЕС и НАТО. Да сме с „белите фигури“, както каза Гари Каспаров!

Парите по Плана за възстановяване трябва да се насочат правилно към местата, където електроенергията ще е най-ценната суровина, разкри лидерът на ГЕРБ-СДС.

Вчера видяхме поредната опорка на „Промяната“ – и Мицотакис, и Вучич заявиха, че благодарят на Борисов за старта на интерконектора. Ние в момента сме с най-мощната газопреносна система на Балканите със системни връзки!

„Надявам се президентът Радев да е взел мерки. Защото, ако отидем и пак ни бият „дузпата“ с резултатите от машините, които се вдигат с по 1000 гласа на минута в последния час“, коментира Борисов. 

„Стига емоции. Довечера ще се преброим всичките. Призовавам след довечера – разговор. Това включва и колегите от „Да, България“ – техният слоган за разума е добър. Важното за нас е разумът да наделее! Аз моето его отдавна съм си го надживял. А реваншизъм – обещавам че няма да има за никого“, каза той.

Вижте повече от видеото, което проследи вота на бившия премиер, който преди и след гласуването бе причакан от сови почитатели:

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар