БОРИСОВ днес е обявил, че подкрепя донорството. Това е все едно Хитлер да заяви, че подкрепя еврейската общност.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

БОРИСОВ днес е обявил, че подкрепя донорството.

Това е все едно Хитлер да заяви, че подкрепя еврейската общност.

Или Цацаров и Гешев да заявят, че подкрепят разделението на властите и закоността.
ТИ, Бойко Борисов, си на власт от десет години. През твоето управление бяха закрити десетки болници.

ТИ, Бойко Борисов си отговорен за смъртта на хиляди българи починали от лечими болести, за лечението на които пари няма, но милиони и милиарди за Гергов, за Пеевски, за Злетев, Минев, Божков и тн. паразити има.
ТИ, Бойко Борисов наля милиарди в асфалт и стадиони в безлюдни села, за да могат твоите и на Пеевски обръчи от фирми да крадат милиарди, а българите събираме левчета с СМС-и за да лекуваме близките си и капачки, за да купуваме кувьози за болниците!
ТИ, Бойко Борисов, открадна резеврва на Здравната каса и лиши десетки хиляди българи от лечение и лекарства.
ТИ, Бойко Борисов и подчинените ти институции и прокуратура не позволяват и пречат на мен от три години да стана донор на съпругата ми.
ТИ, Бойко Борисов и подчинените ти институции-убийци и прокуратура-убиец три пъти се опитахте да убиете съпругата ми лишавайки я от лечение.
ТИ, Бойко Борисов си абсолютен престъпник и лъжец и мога да го докажа.
ТИ, Бойко Борисов не трябва да подаваш добровлоно оставка.
ТИ, Бойко Борисов трябва да бъдеш свален от власт с тояги, яйца, домати и камъни от гражданите на площадите така, че никога повече да не се връщаш във властта.
ТИ, Бойко Борисов трябва да бъдеш съден и осъден за хиладите извършени престъпления, за грабежа на народ и държава и за геноцида наложен над здравите, болните и хората с увреждания в България!
Аз и БОЕЦ ще направим всичко по силите си това да се случи. И бъда там, когато когато заключат килията зад гърба ти. Преди теб ще си заминат Гешев и Цацаров. Имаш думата ми.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Георги Георгиев, БОЕЦ

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “БОРИСОВ днес е обявил, че подкрепя донорството. Това е все едно Хитлер да заяви, че подкрепя еврейската общност.

  • В медиите бе изнесена информация, че Б.Б. е подписал, че е съгласен да бъде донор. Мой човек ми предостави копие от декларацията МУ и там се вижда, че дава съгласието си неговата тиква да се ползува за присаждане на някой друг гербер в нужда.

Вашият коментар