Борисов днес няма нито дума за честванията на Шипка. Нито ред на профила му и страницата, пълни със селфита със селски тетки и самохвалство.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

– О,ШИПКА! ГНЕЗДО НА ГЕРОИ! Честваме 142 години от героичната епопея на Шипка по време на Руско-Турската война. Когато руснаци и българи-опълченци бранят като лъвове прохода срещу турските пълчища. Отстояването на Шипка прави възможна победата във войната на Русия и Освобождението на България. Никога не трябва да забравяме Шипка! Никога! Както днес отбеляза Президентът Радев, тя е храмът на свободата ни!

– ПОЛИТИЧЕСКИ АЛЦХАЙМЕР. Борисов днес няма нито дума за честванията на Шипка. Нито ред на профила му и страницата, пълни със селфита със селски тетки и самохвалство.

Никой от гербавите не почете този ден – нито с думи, нито с дела. Нямаше ги и на върха. За тях Шипка тъне в забвение. Или пък се срамуват. Защото не са достойни.

А най-вероятното е, защото в стремежът си да са лоялни към отвъдокеанските си господари, искат да забравят, че са българи. И нас да ни накарат да забравим. Нали скоро една гербава женица спомена, че САЩ са ни освободили от турско…Всъщност, националните предатели нямат място на тези места. Нямат правото да мърсят имената на героите на България.

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар