Борисов друса нещо: Цари хаос, защото управляват старите комунисти

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов изригна срещу управляващите в момента. Той бе категоричен, че служебният кабинет се държи като жълт сайт за сензационни, но неверни новини.

„България е в хаос, защото отново управляват старите комунисти. Всеки ден се хвърля нещо в медиите, като целта не е да се доказва, а да се разказва. Обвиниха ни в подслушване. Обвинения от най-високо ниво – от президент и вътрешен министър. Не са дали нито едно доказателство. Следващият парламент щял да разследва. Това е откровен циничен саботаж“, заяви Борисов по време на видео разговор с председателя на Групата на Европейската Народна партия (ЕНП) в Европейския парламент (ЕП) Манфред Вебер.

Това не е битка за изборна победа, а битка за демокрацията, заяви  от своя страна Вебер. Той изрази категоричната си подкрепа към ГЕРБ и подчерта, че ще следят под лупа провеждането на парламентарните избори в България на 11 юли.

„Аз следя какво се случва в България и Бойко, имаш много работа. ЕНП те подкрепя, стоим твърдо зад теб. Разчитай на нас!“, подчерта Вебер.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар