Борисов – един нагъл фалшификат! Невероятен нарцис и комплексар!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Запомнете: първата учителка, първият треньор, първата любов имат най-верните оценки!

Ето например -бащата на бойните изкуства у нас – Валерий Найденов, първият треньор по бойни изкуства на Бойко Борисов! Възхищавам се на неговия усет да открива фалшивото.

Ето как характеризира Бойко Борисов: „Невероятен нарцис и комплексар. Човек, който обича гласа си и се радва на тялото си, на звуците си, обича да се обгражда с хора огледала.

Това му е била винаги настройката. Ако, не дай, боже, един ден той стане министър-председател, съм сигурен, че първото нещо, което ще направи, е да си назначи министър по ласкателствата и да го вика първи сутрин на оперативка. Във времето, когато го опознах, си беше простичко момче. Той не знае езици, не е контактувал с много хора.

Бойко се изяви и като крадец на идеи. Ще кажа защо. Когато арестуваха Живков, аз и Кин Стоянов, на Радой Ралин синът, излязохме по телевизията при Нери Терзиева и предложихме да предоставим охрана на Тодор Живков – безвъзмездно от федерацията по таекуондо. Докато трае процесът и има нужда.

Тогава изглежда семейният съвет на Живков не взе такова решение, нямахме отговор от Жени Живкова и предложението ни увисна във въздуха. Малко след това хитрецът Бойко отиде и се нанесе там. Между другото, аз го изгоних от нашия клуб:

За клюкарство, лъжи и интриги! Страхотен проникновен поглед вече 17 години гледаме една бутафория, един срамен „герой и генерал”, един нагъл фалшификат!

Коментарът е публикуван във Фейсбук профила на Стефан Северин.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар