Борисов е изнервен, защото знае, че Борисов си отива – този път завинаги

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Бойко Борисов е много изнервен тези дни и днес от Брюксел научихме, че едни ла@йн@ни сайтове снощи са обявили, че на Борисов гавазите от НСО буквално са блъснали дете.
До тук ок, всичко бяхме свикнали да чуваме от Борисов, когато е в Брюксел, дори от него самият само преди една година обществото разбра, че си е купил остров в Гърция, пак от същата трибуна, но след като е премиер и има цялата власт в държавата, защо ли Борисов е толкова изнервен на едни жълти сайтчета както му ги представят неговите любимци, Павлова, Горанов и Дончев.
Какво се случва в главата на Борисов и дали самият Борисов знае, няма как да знаем, но определено Борисов е много изнервен и това не е заради изказванията на президента или за написаното в медиите по негов адрес. Изнервен е защото вече знае, че Борисов си отива, но този път завинаги.
Всичките му изказвания след посещението в Белият дом говорят за това, анализирайки поведението на Борисов след завръщането му от щатите, ясно си личи, че е притеснен, че панически се опитва да убеди американците, че е техният човек, че само той може да защитава интереса им на Балканите и в България. Изведнъж само за няколко дена Борисов хибридно промени целият свят на химията и физиката, като заяви, че ще имаме Руски турбини на АЕЦ “Белене”, но те ще работят с американско ядрено гориво.
Само не разбрахме дали преди да изръси тази глупост попита руснаците дали им трябва такава атомна електроцентрала в България, в която няма да могат да си горят в следващите 40 – 70 години тяхното ядрено гориво? Все пак всеки бизнес дори и с атомната енергия е точно това да продадеш реактори, да направиш централа, която обаче да използва определен ресурс в следващите 50 години. Надали на руснаците им е много интересен проект за атомна електроцентрала в която няма да могат да вложат своето собствено ядрено гориво, но Борисов откъде да ги знае тези неща.
Но пък явно вече може и да му ги казаха, защото изведнъж е много притеснен от Русия го обвиняват, че бави тръбата, от САЩ го питат, къде е газовият конектор с Гърция и не на последно място в България всеки ден по една л@йн@на медия според него вади истината за това как управлява България – буквално на автопилот. Иначе надали има друг премиер в света, който да нарече която и да е медия с това грозно име, няма значение дали казва истината или не.
Борисов е изнервен, Борисов преди една година се зарече, че няма да коментира какво се пише в медиите, само че пак го направи, защото знае, че си заминава и вече няма връщане….
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/blog-post_189.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар