Борисов е най – младият член приеман някога в редиците на комунистическата БКП! Това е факт от историята!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях.

Борисов още не си е върнал партийния червен билет.

Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП
България е разтърсена от най-големите протести през последните десетилетия. Като този път нещата не са партийни, а ценностни. Българите не искат престъпници във властта. Протестът е срещу корупцията, диктатурата, потъпкването на основни граждански права и Конституцията. Срещу непотизма /назначаване на роднини на властови позиции/, срещу некадърността и ограбването на народа.
България каза: ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА!
Брюксел обаче мълчи. Европейските лидери, които няма как за толкова години да не знаят по-добре от нас какви ги върши забавният им съюзник, мълчат. И тяхното мълчание е оглушително на фона на декларациите за борба с корупцията, за отстояването на гражданските права и демокрацията. Ценности, заради които много българи се подлъгаха да харесат и съюза.
Какво означава това мълчание? Съгласие? Изчакване? Незаинтересованост?
Въпросът е, че с всеки изминал ден мълчание на европейските институции по проблема с най-бедната и корумпирана страна-членка на съюза, става все по-съмнително. Че те или защитават корупцията на управляващите, или не ги интересува. И в двата случая следва да си зададем въпроса- НАКЪДЕ ОТИВА ЕС?
И дали това е съюз, основан на ценности, правосъдие, демокрация и свобода, или на икономически интереси на управляващите елити?
БРЮКСЕЛ, НИЕ ТЕ ЧУВАМЕ! ДОРИ В МЪЛЧАНИЕТО! И няма да забравим това мълчание, когато българският народ е изправен пред най-голямата катастрофа през последните десетилетия!
Мълчанието понякога е убийствено за доверието и за съвместното бъдеще!
Живко Димитров

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар