Борисов е обикновен страхливец, карикатура на изградения преди години мачовски образ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес Борисов бе брутално освиркан във Варна. В деня на влюбените се изпари народната любов към родния псевдо мачо.

 

 

Повече от 6 месеца мутрата се крие и избягва публични срещи с граждани. Появява се само на предварително организирани събития, без достъп на външни лица, в стерилна обстановка, без да се уведомяват медии и партиен актив, за да не изтече информация и да се срещне с народната любов.

Днес, обаче е попаднал на граждани във Варна, които са го попитали защо не отиде да открие лайняната тръба във Варненското езеро, коя е Мата Хари, защо не подава оставка… А той бързо се е скрил от тях.

Бойко Борисов е обикновен страхливец, карикатура на изградения преди години мачовски образ. Нищо мъжко и нищо достойно за уважение не е останало в този човек. През лятото ГЕРБ направиха жалки опити да свикат контрапротест – там мутрата изглеждаше като севернокорейски вожд сред кукли Барби и Кен.

Респект за хората във Варна, които са го посрещнали както трябва и принудиха главния котарак да се измъкне през задния изход, досущ като Орешарски, типично за страхливец, който няма смелостта да застане лице в лице с варненци.

 

Ивайло Мирчев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар