Борисов за пореден път излъга

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вчера господин Борисов два часа обясняваше по всички телевизии, че БСП е извивала ръцете на управляващите със заплахата, че ще напусне парламента, ако не бъде приет текстът със спекулата.

Даде пример с д-р Дариткова, която му се е обадила и казала, че ако текстът не се приеме, БСП ще напусне парламента. В момента тук е и г-жа  Дариткова, и г-н Кирилов, парламентарната група на БСП, а и всички вие, които присъствахте.

Не знам дали някой ще потвърди тези думи на Борисов, защото нито някой е казал на Дариткова, че БСП ще напусне парламента, за да може министър-председателят два часа да лъже българските граждани и медии и да прехвърля отговорността на БСП, защото  предложението беше прието и след около час и половина дойде представител на управляващите тук отпред и ни предложи да го прегласуваме.

Защо? Защо едно глупаво предложение, предложено  от БСП, както твърдите, вие го подкрепихте? Защо го подкрепихте? Кой ви изви ръцете? Нека някой да отговори. Защото вчера  два часа българските граждани бяха принудени да слушат Борисов. Нека погледнем сериозно на ситуацията, в която се намираме, да приемем ветото на  президента и да вървим напред с текстове, които да защитят българските граждани- както с цените на лекарствата, така и с цените на храните, и с доходите,  и социалните помощи, които трябва да получават.

източник: https://19min.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар