Борисов: Имаме нова сглобка – ПП и Възраждане. Хората не понасят вече лицемерие. ВИДЕО

Борисов: Имаме нова сглобка – ПП и Възраждане. Хората не понасят вече лицемерие. ВИДЕО

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вече имаме нова сглобка, това са партиите, които подкрепят Путин и Русия – ПП-ДБ и „Възраждане“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, предаде „Фокус“.

Той обяви, че в сряда ще прецени дали ГЕРБ ще продължи да подкрепят кабинета с мандата на ПП-ДБ.На миналите избори в миналата неделя ГЕРБ беше пръв навсякъде. Сега се обединиха ПП-ДБ с „Възраждане“ и с БСП и има нова коалиция, нова сглобка. Играха срещу нас на няколко места заедно. Има платен вот на много места, например във Варна с групировките.


Понеже в Банкя се познаваме хората, ПП и „Възраждане“ бяха заедно срещу мен. Ще се обърна към Кирил и неговото лицемерие, където си дадох гласа за Терзиев, изнасилих партията да гласува за него, в същото време те платиха пари да ме бият в Банкя„, допълни Борисов.

Хората не понасят вече лицемерие, затова е ниска избирателната активност, смята Бойко Борисов.

 

Или се прави коалиция като хората или подобни сглобки и шарлатански работи аз не виждам за правилно. Има прекрасна коалиция в момента и това ще бъде лично от мен огласено. И вече съм го направил пред нашите партньори. Те опищяха орталъка как ние с „Възраждане“ или със Слави Трифонов сме щели да избираме шеф на БНБ. Повече лицемерие няма да има„, отсече лидерът на ГЕРБ.

„Ако има и на други места такива сглобки като в Банкя и ми докладват за тях, няма смисъл“, коментира още Бойко Борисов, запитан дали това означава, че скоро ще се ходи и на предсрочни парламентарни избори. „ДПС да изберат на чия страна искат да бъдат – дали ще са на наша страна или на проПутинската сглобка. Аз в сглобки дори не участвам. Имаше някакво споразумение, което се нарушава драстично от управляващите мандатоносители„, посочи още лидерът на ГЕРБ.


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар