Борисов и останалата безмозъчна продажна банда се подиграват с нас, България и историята ни!

История
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Из Учебника по История за 10-ти клас: ФАШИЗМЪТ Е ИЗМИСЛИЦА НА КОМУНИСТИТЕ! СССР е Окупатор, който Връща България с 1 Век Назад!

Все по- зловещи стават поръчковите соросоидни експерименти на САЩ с промиването на детските мозъци в България. Пример за поредният такъв експеримент е пренаписването на учебника по История за 10-ти клас.

Подобно пропагандно и тежко фалшифициращо извращение на историята на България може да бъде сравнено само с лъжите на Гьобелс и антихуманните медицински опити на доктор Менгеле. Но скоро и имената на горецитираните ще са тотално заличени и непознати за българските младежи.

Изучаването на фашизмът и нацизмът отпадат от българските учебници по История. Впрочем, споменати са на няколко пъти, колкото авторите на учебника да заявят категорично, че такива идеологии всъщност не са съществували: „В България фашизъм и нацизъм никога не са съществували“.

Никога не сме имали фашистки правителства. Нито пронацистки. Никога не сме имали закон срещу евреите. Никога не е имало партизани, а най-обикновени терористи. И през 43-та година българското правителство не е приело Закона за защита на държавата – ЗЗД, според който закон са се плащали по 10 хил. лв. на всеки гражданин, който отреже и донесе в Полицията отрязана партизанска глава.

Червената армия всъщност не е победила нацизма. Защото… нацизъм изобщо не е имало!

В спонсорирания от Сорос и написан от грантово заплатени псевдо-учени учебник по история за 10-ти клас престъпленията на фашизма в България и в света остават сметени под килима. И направо отречени. Вътре няма нито ред за концлагерите „Освиенцим“, Требленка“, „Бухенвалд“… Затова пък, българските деца ще учат, че най- мрачният режим, съществувал някога на планетата е… комунизмът!

Още по- фрапантното е, че турското робство, или както е назовано в учебника… присъствие, е описано като приятно съжителство между народи с различни религии. Помежду им нямало проблеми. Живеели сме си мирно и кротко. Но дошли тия гадни руснаци и ни развалили рахата (спокойствието).

После пак дошли руснаците. Вече под формата на гадни съветски комунисти! Дошли баш тогава, когато тъкмо сме били на крачка да стигнем Запада. Но руския комунизъм ни върнал в каменната ера. Където сме и до днес.

В новите учебници по история за цялото ни средно образование се говори за комунистическа диктатура, но защо дори не се споменава за фашизма? Явно причината е, че про-американската власт у нас преследва следните цели: Децата трябва да забравят, че техни връстници като тези от Ястребино бяха разстрелвани от фашистите за това, че са помагали на партизаните.

Същите тия български фашисти, които са принуждавали нашите родители да минават през площада, за да видят проснатите убити тела на партизани или техните отрязани глави. За отрязана партизанска глава „нефашистката“ власт преди 44-та година е плащала по 50 000 лв. и е изплатила по това перо общо 63 млн лв. А убитите 10.930 цивилни граждани– ятаци и роднини на партизани? Изумително е как България може да бъде приета в ЕС, когато е единствената страна в Европа, която не признава антифашистката борба?!

В учебниците вече няма и дума, за това, че съдбата ни бе решена от Великите сили на една разчертана салфетка. В учебната програма се въведе темата за «съветската окупация» и «съветизация» на страната ни. Но децата ни така и няма да научат, че ако териториалните претенции на Гърция и исканията на Турция и Югославия след 45-та г. бяха удовлетворени, за което настояваха победителките САЩ и Англия, днес територията на България щеше да бъде поне с една трета по–малка. А тези претенции бяха отрязани благодарение на твърдата позиция на съветската делегация и лично на Йосиф Висарионович Сталин. Да, благодарение на СССР и Сталин, България не губи нито сантиметър земя като победена държава от ВСВ, за разлика от една разпарчатосана Унгария например.

Посрещане на Червената армия в България

В новия учебник по история учениците ни щели да се запознаят с исторически факти като «Народния съд». Бъдете сигурни, че соросоидните историци не са написали вътре нищо за това, че Народният съд беше наложен на България от победителите във войната- от САЩ и Великобритания, а не от някакви комунисти.

В резултат на тази договореност в другите европейски страни Народните съдилища произнесоха смъртни присъди на хиляди: само в Белгия –53 хиляди убити фашисти, в Холандия– 45 хиляди, в Чехословакия– 38 хиляди, в Дания–15 хиляди, във Франция – 60 000 и т.н. В България «Народният съд» издаде всичко на всичко 2 730 смъртни присъди. Но в периода 1941–1944 г. фашистката власт издаде 12 461 смъртни присъди на български комунисти-антифашисти.

Разбира се, че младите хора трябва да знаят за лагера «Белене» и за «Възродителния процес», но цялата истина. Включително с факти като този: Един терорист, етнически турчин, който по Възродителния процес взриви вагон с майки и деца, след 89-та г. бе обявен от държавата за репресиран, получи пенсия и стана активен функционер на една етническа партия. Учениците няма да научат и че сме единствената страна в света, в която се издига паметник на терористи.

Сега задаваме въпроса: защо в програмата са включени тези теми, а няма нищо за индустриализацията на страната, за престижното ни място в световните класации и постижения на български учени, известни и до днес повече в други страни, отколкото в България?

От историята на нашите международните отношения могат да се научат много полезни неща, а все още са живи хората, които могат да ви разкажат как американски и западноевропейски лидери са се възхищавали от наши външни министри. Без да се изопачава, че сме били изцяло зависещи от съветските интереси, защото днес страната ни е подчинена напълно на американски и про-западни геополитически планове. Без да се напомня за външни министри на демократична България, които водеха терористи в Правец, или за посланици, които прославиха с подвизите си в европейски гей–клубове.

Да се преправя историята, за да е удобна на моментната политическа конюнктура, е мерзко деяние, за което платените от „Америка за България“ НПО-престъпници, зовящи се съставители, заслужават затвор.

Защото учебникът може да се сменя всяка година, но промитият от него млад мозък, си остава такъв до живот. И ние тепърва ще берем плодовете на безобразното заличаване на историческа памет у подрастващите българи. Ако след 20 години някой от тях изобщо ще се определя като българин, разбира се.

Най- лошото е, че затривайки историята, опасността да повторим абсолютно същите грешки, е огромна! Да, няма да обясним на децата какво е фашизъм и нацизъм и защо са толкова страшни.

Ще ги възпитаваме в неолибералната идеология, която сама по себе си, е вдъхновена от … фашизма и нацизма. Защото какво е неолиберализма? Идеология, при която право има винаги по- силният. А по-слабият е боклук, на който не му се полага нищо – дори правото на живот.

А ако ти, силният, си солидарен и изпълнен със съчувствие към по-слабия и… не дай си Боже, решиш да му помагаш- това означава, че си „мръсен комунист“. Това проповядва неолиберализма, по чиито закони ни налагат на живеем американските ни приятели.

Няма нужда от държава, казва още неолиберализма – тя само ти пречи да се развиваш. Няма нужда и населението на държавата да знае нито какъв е произхода му, нито каква е била историята му. Защо ли? Ами, за да могат върхушките да експлоатират същото това неоробско население както си поискат. Държавата защитава обикновения човек- затова им пречи.

А и безпаметните и безпросветни хора, които нямат усещане за собствената си етническа, национална и религиозна принадлежност, нямат знание за историята си… Такава човешка биомаса лесно се манипулира и лесно се хвърля в поредната световна месомелачка, наречена Трета световна война. С цел поредното оцеляване на Западния свят. Да, историята отново се повтаря.

 източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар