Борисов и престъпната му група трябва да носят отговорност!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Срещнах един мой познат, силно изплашен.

Опитах се на нормален човешки език да го успокоя. Казах му, че вирус има, но не е толкова страшен, че на този етап едно е ясно, че нито сме се изпоразболели чак толкова, нито измрели, но сме станали по-бедни, че нито някой ни е лекувал, нито спасявал, а става дума за едни пари дето трябва да се откраднат.

Той ме погледна уплашено и каза, да крадат каквото искат, ти не гледаш ли по телевизията колко е страшно, след това избяга. Та за това Борисов и престъпната му група трябва да носят отговорност.

Побъркаха малодушните хора. Нанесоха им душевни травми. При повечето този ужас ще остане за дълго, а при някои за винаги. Това е престъпление. Те, малодушните хора не са виновни, че са такива. При тях това е характеропатия и дори не осъзнават как са бели употребени. По тази причина трябва да бъдат защитавани и някой да се бори за правата им. Ще кажете чак пък престъпление. Ами да.

По същата схема действат и ало-измамниците. Намират доверчиви хора, събуждат страхове във фантазията им с цел грабеж. Тази дейност е инкриминирана, та за това не виждам причина на Борисов и ОПГ-то му да не се търси наказателна отговорност.

Знам, че при каскет-прокуратурата това няма да се случи. Аз обаче вярвам, че възмездието по един или друг начин все някога ще ги застигне.

П. Иванов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар