герб цензура

Борисов: Какво свобода на словото? Искате да се върнат БСП ли?

България, Цензура
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„За публиката обикновено е по-интересно, ако има нещо жълто, скандално. Вчера гледам и се учудвам – по най-гледаните национални телевизии, в най-гледаното време излиза човек, който говори срещу мен, срещу правителството и накрая завършва със свободата на словото. Ама то, ако има нещо върху свободата на словото, ти няма да си по телевизията, няма да говориш няколко минути каквото си искаш.

От там отива в другата национална телевизия и изговаря същото. Какво трябва да се направи повече за свободата на слово? И това е всеки ден. Какво да направим повече, как повече хора да го чуят?

Това е парадокс – накрая завършват той е срещу свободата на словото.

Как говориш тогава?“, коментира Бойко Борисов, който присъства на бизнес закуска с членовете на Американската търговска камара, предаде Фокус.

Финансовата стабилност е нещо, което обикновено се оценява след време, каза още премиерът.

„Изкушенията на популистите да се харчат парите са във всяка една държава. Ние избрахме друг модел – само преди няколко месеца с 2, 4 милиарда намалихме външния дълг и в момента той е около 24%. Сред първите държави в Европа сме. Сиреч поколенията след нас имат 24% дълг. САЩ знаете колко имат – много пъти по толкова.

БВП расте и тенденциите са трайни, защото все повече инвестициите са в заводи, предприятия, производство“, посочи премиерът.

„Моите политически опоненти могат да заподозрат Българо-американската камара, че работи за нас. Американските инвестиции са два пъти повече от официалните данни. Може само да ни радва, че САЩ вече са 6-и по инвестиции в България и, че бизнес климатът е такъв, че все повече стават. Само преди няколко месеца в Разград открихме един огромен завод заедно с посланика“, отбеляза Борисов.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар