Борисов лъже нагло за АЕЦ “Белене” и “Турски поток”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мнение на общественика и енергиен експерт Стефан Гамизов, публикувано във Facebook

Поради изключителната наглост на Бойко Борисов с изявленията му вчера, че “национални предатели” искали да е вършел различни неща, каквито всъщност реално бяха участващите (истински национални предатели) в неговата диктатура, утре ще публикувам част от документ, който Теменужка Петкова скри и е свързан с манипулирането на арбитражното дело в Женева за АЕЦ “Белене”.

Този документ е достатъчно доказателство да се направи обосновано предположение, че това дело е било манипулирано с цел да бъде загубено умишлено от правителството на Борисов и това правителство да има така основание да заплати 1.2 милиарда лева за неизползваеми от икономическа гледна точка ядрени реактори и съпъстващи ги други съоръжения.

Колко рушвети са заплатили руснаците от тези 1.2 милиарда лева е загатка, но най-вероятно са били не по-малко от 200 милиона лева.

 

 

Борисов лъже рецидивиращо, безогледно и нагло за АЕЦ “Белене” и “Турски поток”.

След този документ ще последва името и адреса на фирма в Цюрих, която е реално руска собственост и в която са отклонени поне 1 милиард лева и по-вероятно 1.5 милиарда лева от строителството на “Турски поток” в нейна и на Лукашенко полза. Няма никакъв реален “Аркад” – той е само фасада! Няма да има и никаква печалба от този газопровод, а загубите от старите транзитни такси вече се трупат!

Ще посоча и името на руският олигарх, който заплати имота на служителката в кабинета на Бойко Борисов, която надзираваше действията по “Турски поток” с мъжа си в полза на диктатурата в Кремъл.

Стъпка по стъпка ще повдигна юргана на най-мръсната порно корупционна политика в историята на България, която освен политическа порнография, ще остане и катранено черна страница на национално предателство в невиждани размери!

АЕЦ “Белене” и “Турски поток” са руски военни хибридни енергийни проекти срещу ЕС и България. Замесените в тях са извършвали и извършват престъпления срещу Републиката, а корупцията в непоносимо нагли размери в тези “проекти” е награда за чудовищните дела на тези мръсници и майкопродавци!

 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар