Борисов Мутрата пак изтрещя: Хората одобряват това, което правим

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Премиерът Бойко Борисов отново тръгна на инспекции из страната.

Той провери ремонтиращ се път в Пловдивско. „С право може да кажем като първа политическа сила на изборите, че хората одобряват тези мащабни ремонти, строителството, което се прави по регионите“, коментира премиерът.

Борисов каза, че едно платно от магистрала „Тракия“ ще бъде пуснато днес. „Едно платно ще стане готово днес, там където беше катастрофата, да го пуснем следобед, когато трафика се увеличи. Утре ще преправят и от другата страна увредения асфалт, заради катастрофата“, коментира премиерът. В четвъртък на 7 км от аутобана се удариха тир и цистерна.

Борисов и министрите на спорта и здравето – Красен Кралев и Костадин Ангелов посетиха Тополово. Там Борисов съобщи, че е предоговорено април, май и до средата на юни да пристигнат 2,7 млн. ваксини от Пфайзер. „Убеден съм, че вече май ще имаме 3 млн. оздравели и ваксинирани“, каза Борисов и обясни, че имаме договорени 2 млн. от „Джонсън и Джонсън“, но започвали и за нея да се говорят неприятни работи. „Търговската война е в страшна сила, а и цените се вдигат. Пфайзер бяха 12 евро, станаха 15,5 евро, сега за 2022 и 2023 г. се подписват договорите на ЕС за 900 млн. ваксини, но вече на цена 19,5 евро“, коментира министър-председателят.

„Хората да са спокойни, имунизацията ще върви с пълна сила, а тези дни ще стане ясно по седмици как ще идват дозите“, увери премиерът.

И се върна на изборите: „Няма друга партията, която да е излизала от пълен мандат и пак да печели. ГЕРБ е отличник в изборите. Омразата към нас е, че ги побеждаваме. Най ще са щастливи, ако не се явим на избори“.

 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар