Борисов нагло: През март ще имат възможност да ни махнат от властта, ама хората са умни и знаят за кой да гласуват

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Събота е и докато хората се разхождат в паркове и градинки, Борисов пак подкара джипката, за да се включи на живо и да ни покаже отново, че за него няма почивен ден в типичният си стил и днес Борисов не пропусна във Фейсбук, да ни поучи, да ни се поскара, затова, че не спазваме мерките срещу коронавируса, да ни успокои, че мисли за нас и най – вече да каже на опонентите си, че докато той е начело на Герб, надали българите ще гласуват масово за друга партия.

 

Ето какво още сподели от пъна Борисов днес:

” Гледам онези протестиращите как се радват, че срещу България имало резолюция, както знаем има едно поговорка на нас българите в ада не ни трябват пазачи, сами си се натикваме по-надълбоко във врящите казани. Но както знаем ще ги видим през март на изборите, дали ще могат да спечелят начело с Радев и Манолова тези протестиращите.

Народа ни е умен и мъдър и знае да вижда, знам отсега, че ще загубят всички ще загубят от Герб, но нека да продължават да си протестират, така засилват още повече всички наши членове и симпатизанти на партията ни, да дадат отпор на метежа с единственото демократично средство изборите. Тогава всички ние ще сме победителите, а ЕС ясно ще види как е бил манипулиран с фалшиви новини измислени от комунистите.

След което той, Ананиев и Нанков седнаха на дънери до пътя. “Дай да видим и Муудис какво казва… Седни да направим оперативка”, заповяда премиерът. “Г-н премиер, в полунощ получихме дългоочакваната новина от кредитната агенция “Муудис”, която повишава дългосрочния рейтинг на България”, започна Ананиев като изкара един лист и го даде на Борисов.

Министър-председателят използва случая да обори “тези, които говорят, че нищо не се прави”. “Не им се вярва, ама пише: “Успешно приключване на реформи”. Ама нали не се правиха реформи?!”, иронизира Борисов.”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар