Борисов на въпрос дали ще се откаже от имунитета си: Категорично не!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Две години бях без имунитет. Защо вчера?”

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медии в парламента по повод искането на прокуратурата за снемане на депутатския му имунитет във връзка с казуса “Барселонагейт”.

На въпроса дали ще се откаже доброволно от имунитета си той отговори: “Категорично не, защото трябва да си сляп, за да не видиш какво става.”

“Дали службите и министър Демерджиев вчера разбра за мъртвите души или за изтичането на класифицирана информация? Защо вчера, а не преди един месец? Целта е да няма правителство – ясно и точно”, заяви Борисов.

“Днес ще се видим пак с ПП и ДБ, защото хаосът в държавата вече е тотален. Тук не става въпрос за личности. Съдебната реформа си има цена. От 2009 г. съдебна реформа нямаше. В момента, в който ние приехме закона, в който има контрол над главния прокурор, изведнъж се раздвижиха със страшна сила. Започнаха атаките веднага срещу “Продължаваме промяната”, за да блокират всякакви разговори. Изтече записът не случайно”, категоричен беше лидерът на ГЕРБ.

“Не съм имал, нямам и няма да имам никакъв имот в Испания. Ивайла Бакалова не съм я виждал от десетилетие, нито съм разговарял с нея”, каза Бойко Борисов по повод “Барселонагейт”.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар