Борисов на изписване от болницата: При служебно правителство ще вляза в президентската битка

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов ще влезе в президентската битка, ако се стигне до служебно правителство. Това заяви пред журналисти премиерът в оставка на изписване от “Софиямед”. Министър-председателят претърпя операция на менискуса по спешност в понеделник.


Бойко Борисов опериран по спешност в

“Естествено. Като отиде служебното правителство, да. Народът ме посочи на първо място и каза, че иска да продължим като първа политическа сила. Аз не съм четвъртият, или петият, или шестият, защото Ицо е предпоследен в Бургас, но ние ще го подкрепим за Росенец, за да види, че при нас няма задкулисие. Първият не се оттегля, когато отборът печели, не прави смени”, категоричен беше той.

“С мандата – официално писмо до “Да България”, за да чуем техния официален отговор. Защото много ми е странно как тази уж дясна партия, те са на практика най-левите в парламента, изведнъж започна да харесва и е готова без никакви претенции за нищо да подкрепи Слави Трифонов”, коментира Борисов.

Той благодари на медиците, които са полагали грижи за него.

“Как съм – досега благодарих на сестрите, на лекарите. Вижте ли как махат хората, дали това е токсичната партия? Видяхте ли вътре как искат докторите да им се подписвам по престилките?”, каза още премиерът в оставка. 

Той добави, че уважава Иван Костов, защото е твърд и не е подал ръка на Слави Трифонов, когато са били на кино.

“Партията на Иван Костов днес безусловно, каквото и да правят, подкрепят тази партия на Слави Трифонов, а не най-голямата европейска призната партия от всички – партията на ГЕРБ. До вчера те бяха чалгари за тях, изведнъж отиваме безусловно, да са те, да не са ГЕРБ. Ние това искаме да се запомни за историята и както видяха, блъфират с Росенец, но ние подкрепяме за Росенец, не само подкрепяме, а и внасяме”, каза още Борисов.

По неговите думи без управление на ГЕРБ се готви управление на задкулисието. 

“Ще действаме отговорно. Изпращаме най-доброто. Днес преговорният екип на ГЕРБ ще бъде Даниел Митов, Томислав Дончев и Румен Христов”, отбеляза премиерът в оставка.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар