Бойко Борисов

Борисов на херца: Завод след завода откривам и то по време на рецесия

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От думите на Борисов се разбра, че за него това е един от няколко саботажа, които целят да „строшат системата“. „Те правят саботаж срещу правителството. Правят саботажи срещу агенцията за приходите, агенцията за вписванията. Планирани, целенасочени, за да строшат системата. Изведнъж правителството е виновно. За кое? За това, че правят саботажи“, поясни премиерът.

 

 

Той повтори тезата си, че по никакъв начин не се бърка на медиите и им е дал пълна свобода. „Това ми е смешно и забавно как от всеки телевизор, който пусна, и радио се сипят обиди срещу правителството и в същото време всеки казва „няма свобода на словото“, подчерта Бойко Борисов.

 

 

По повод твърдението на президента от днес, че медиите се управляват по телефона, Борисов каза: „Ако е неговият телефон – разбирам. Той може би знае.“

 

 

Премиерът за пореден път се възмути, че президентът не отбелязва нищо положително, свършено от правителството. „Завод след завода откривам, и то по време на рецесия“, допълни по този повод Борисов.

 

По повод завода той коментира, че е изключително модерна инвестиция. „Какво да ви кажа – всеки ден, през ден откриват се нови заводи. И въпреки че Европа е в рецесия, ние държим с 3 % икономиката“, похвали се той.

„Накрая искам да поздравя всички инвеститори и от Жан-Клод Юнкер. До последно се надявахме да дойдем заедно, но той просто не е добре, даже хеликоптер бях планирал“, съобщи министър-председателят.

 

 

„Господ напред и ние по него“, завърши той.

 

 

Гласове, Петел

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар