Брисов изрева от сглобката. Имало упреци, ама добри. Цените литнали. Мигранти – бол

Борисов не дава ДАНС да критикуват Кирил Петков. Не било тяхна работа

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Два дни преди крайния срок лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов запази в тайна името на избраника на партията за кандидат-кмет на София, но каза, че има 6 много добри кандидати, сред които да избере.

Борисов обясни, че бави обявяването на името понеже има голям избор:„Всички виждат, че кандидатите на нашите некоалиционни партньори от 2 месеца са на терен и вървят само надолу, защото освен хейт, друго няма“.


Той определи като грешка отговора на ДАНС в огласената вчера позиция след критиките към службите на съпредседателя на ПП-ДБ Кирил Петков.

Според Бойко Борисов политиците могат да изказват мнение, но службите трябва да бъдат „тихи“: „Да си вършат работата като последните дни, но тихо. Не им е работа да отговарят на който и да е лидер – това считам, че е грешка. И пак казвам, грешка е отговорът“.

КритичноБГ припомня, че ДАНС излязоха с остра декларация срещу Кирил Петков ва която пише: „Безотговорно и опасно е когато политици и псевдоексперти коментират и дават оценки на елементи от дейността на ДАНС, без да разполагат с информация за тях и с цел придобиване на временни дивиденти, разпространявайки при това и класифицирана информация, която е защитена със закон.

Подобни изказвания са във вреда на сигурността на българските граждани и на държавата, уронват авторитета и доверието в българското контраразузнаване и затрудняват взаимодействието с чуждестранните партньори“, казват от службите за сигурност и определят себе си като „имунната система на една държава и воденето им към разруха с думи и действия е пагубно за държавността и за гражданите„, допълват в позицията си.

Източник: БНР


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар