Борисов не е позор! Той е предател

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Един ден историята ще запише за Бойко Борисов национален предател, който за няколко милиарда в повече е продавал националните интереси на всеки. Програмата на Борисов в САЩ ясно показа, че този човек си няма и на идея какво и как трябва да прави един държавник.

Самият факт, че влезе в американско гробище и отдаде чест на всички онези, които са бомбардирали и сринали със земята София е показателен, че този човек дори не познава историята на България. Можеше и да откаже, но както знаем, щом е да се задържи на власт, той ще отдаде почит и на Русия и на Германия и на Турция и на всички останали, които буквално са затривали човешки животи в България.

Но вече, когато стана ясно, че не САЩ, а Борисов е предложил на Тръмп във Варна да бъде изграден координационен център на НАТО можем спокойно да заявим, че Борисов е първият и може би последният министър председател на България, който продава публично националният интерес. Според Борисов еднокнижният, координационен център не означавало военна база, интересно явно в този център на НАТО ще пекат банички и ще правят торти може би? Или пък там ще работят от така любимите му роми, а не служители на НАТО от всички видове войски?

Сега трябва да припомним на Борисов и факта, че всеки един висш военен, който изучава стратегия и тактика на военните действия е наясно, че първите удари при военни действия се понасят именно от така наречените координационни центрове, така че Варна вече спокойно може да се брои за мишена на всички онези, които не са съгласни с политиката на САЩ и НАТО. Но пък за Борисов това не е проблем, за него в България сме си ок, след като руснаците имат имоти във Варна, защо пък американците и НАТО да си нямат център за координация.

И после само като обясни как щял да направи някаква невиждана хибридна централа с руски реактори, американски турбини и ядрено гориво от който даде повече, света онемя. В историята за такива като Борисов и сега пише, по някакво стечение на непредвидими от хората обстоятелства… Толкова за Борисов предателя на България.

източник: https://www.xaknews.com/2019/11/26/%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%bd%d0%b5-%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%be%d1%80-%d1%82%d0%be%d0%b9-%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb-%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b0/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар