Борисов, не си играй с огъня! Къде отидоха 2 милиарда? Хвърлете оставката на московски и влейте системи във вените на босия, за да живее!

Ивайло Московски
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Борисов, оставката на Московски може да спаси живота на Босия!

Престани с глупавите си номера и не си играй с огъня, защото на твоята лична сметка и върху няколко поколения след теб, вече има тежък кръвен данък.

От това, спасение няма да има.

Министрите се назначават от парламента и той трябва да ги освободи. Затова Босия застана в насипно състояние и с риск за живота си пред вашите нелепи пет депутата, които вие наричате анкетна комисия.

Те от своя страна поискаха основанията за исканата оставка. И получиха следното:

1. Продадените над 100 броя шофьорски книжки за 2015 година на напълно неграмотни цигани. Това е доказан факт , не хипотеза.

– ако министър Московски казва, че не знае, значи е некадърен да управлява сектора

– ако знае, значи укрива тежка корупция, следствие на която се избиват граждани по улиците. Не само в България.

– размерът на тази корупционна схема е 25 милиона, всяка година

2. Министър Московски, освен за транспорта отговаря и за други два сектора. За реализиране на „електронно правителство“ са разходвани вече 2 милиарда, а такова не съществува. За справка, Естония реализира този проект с 30 милиона долара = 43 милиона лева.

Къде отидоха 2 милиарда на данъкоплатците?

3. Назначението на тежко корумпиран заместник министър Ангел Попов, който е подсъдим. Знаете кой го назначи, не знаете защо!? Московски не е невинен.

4. Възстановени са на работа 12 служители на ДАЙ София, обвинени като „организирана престъпна група“. Без никакви наказателни санкции, само по административен ред.

5. Смъртно пиян министър, в работно време, управлявайки нерагламентирана моторна шейна, по нерагламентирано трасе, с нерагламентирана скорост и нерагламентиран пътник зад него, се блъска и причинява смърт на дете. Отговорността продължава да потъва във времето. Знаете с каква цел и кой движи този процес към нищото.

Тези пет точки са вече на масата в анкетната комисия, поставени там лично от Босия. Нито една от тях няма нужда от доказване, защото са доказани и се знаят откогото трябва в държавата и извън нея. Има и много други доказателства за корупция по високите етажи на властта в Министерството на Московски и не само, но представеното по-горе е напълно достатъчно за оставката му днес.

Борисов! Зная, че вече си изгубен в превода. Изхабен, престъпно самоуверен и дълбоко циничен. Това са последствията – знаеш от какво. Хвърлете оставката на Московски и влейте ситеми във вените на Босия, за да живее! Останалото все някак ще се реши! Послушай ме…

Николай Марков

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар