Борисов: Няма да се кандидатирам за премиер (ВИДЕО) – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов обяви, че няма да е кандидатът на ГЕРБ за премиер. Това изявление той направи във Велико Търново, като отказа да посочи името на министър-председателя, който ще бъде предложен от партията. 

Няма да се кандидатирам за премиер. Много хора считат, че трябва да съм премиер, но аз мисля, че обединението прави силата, посочи министър-председателят. 

Борисов посочи още, че ще предложи за премиер човек, ориентиран към Европа. 

Намираме се в тежка криза, целия свят е в криза. Това коментира Бойко Борисов във Велико Търново и подчерта, че има проблеми и с ваксините. Той допълни, че не е честно и той като Радев да разделя нацията на две, затова ще предложи друг министър-председател с ясна натовска ориентация. Уточни обаче, че няма да е Томислав Дончев, не защото не заслужава. 

Борисов не пожела да разкрива повече около предложението на ГЕРБ за кабинет и заяви, че има време. Той уточни, че Томислав Дончев няма да е предложението за премиер, не че не заслужава. Борисов заяви, че ще изчака да се излее злобата.
 
“Онзи ден слушах въпросите ви, дали ни е страх от служебно правителство. Ако се задава такъв въпрос означава, че няма вяра в демокрацията и политическите партии не са проявили мъдрост. Тезиу които са избраниу нямат правото да дезертират.

Всеки има стил на работа, избрали са този стил, и мога да кажа, че навсякъде, където се появиха подобни политически партии, станаха първа политическа сила, а у нас ние отново сме първи. Спомнете се в Би Ти Ви колко години се даваше трибуна за тежък хейт по мен. Никак не е случайно появяването на му политическата сцена и резултата му”, коментира Борисов за Слави Трифонов. Той не пожела да каже имената на новите министри и кандидата за премиер, въпреки искането.

 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар