Борисов отиде в Истанбул, за да му се смеят всички. Може ли да спреш “Южен поток” и да отидеш да откриваш “Турски”

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Руските медии от два дена се надпреварват да се смеят на прецедента назначен за министър председател на България от САЩ.

Ето какво се пише в най – четените издания в Москва:

” Онзи, който лиши България от 400 милиона долара годишно, за да угоди на САЩ спирайки газовият коридор “Южен Поток” отиде на откриването на “Турски поток” дори се опитваше да говори на руски и да успокоява Владимир Путин, че всичко е точно и дори изтребителите осем на брой Ф 16 на непоносима за България цена ги нямало още, защото не били произведени, но пък за сметка на това платени и нямало заплаха за Русия поне в тази насока.

Този човек Бойко Борисов е прецедент в историята на България и може да се каже, че явно само той разбира своите действия. Вместо да потъне от срам, че България загуби от газопреносната мрежа пари, той отиде да се снима с Путин, Ердоган и Вучич как върти кран на тръба, която изцяло можеше да е само българска.

След това дори обясни как България била център на газопреносната мрежа на Европа и заедно с останалите балкански държави са партньори и на Русия, не само на Нато и САЩ. Борисов определено не знае на кой свят е и дори не разбра, че е поканен в Истанбул не защото е част от нещо, а за да му се подиграват всички в Европа.

Беше поканен нарочно в денят в който в България трябваше на посещение да пристигне държавният секретар на САЩ и само Иранската криза предотврати разкрача на Борисов между София и Истанбул, но въпреки всичко дори по време на откриването всички разбраха, че Борисов не е избиран, а назначаван за премиер на България с благословията на САЩ, защото дори и в денят в който се откриваше “Турски поток” той не се посвени да излъже, че България щяла да купи 20% от гръцката газопреносна компания.

Интересното е че нито гърците продават нещо, нито България има пари да си позволи това, но пък Борисов успя да го изръси по време на срещата на която присъстваше и американският посланик и това за пореден път доказа, че е много притеснен и се чуди как да угоди на господаря си.”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар