Борисов пак в джипката: Където и да отида в България, пътищата греят, греят! Защото са направени от нас!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Премиерът Бойко Борисов е на инспекция на пречиствателната станция в Ямбол. Заедно с него е и зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков и финансовия министър Кирил Ананиев.

Борисов бе посрещнат от кмета на града Валентин Ревански.

Той попита кметът на града как е ситуацията, а той отвърна, че всичко е нормално и още веднъж благодари на премиера за оказаната подкрепата за Ямбол.

„6 млрд. и 600 млн. повече доходи. В Айтос ако идем, ще кажат, че най-хубавата е там“, уточни премиерът и добави, че щом спорът е къде е най-хубавата станция, значи усилията им не са били напразни.

Нанков поясни, че вече има проект за кръговото на Ямбол, което ще води за станцията. Отделно ще се сменя и канализацията в града. През миналата година пък над 20 млн. лева са дали за пътища в Ямболско.

„Беше срутище, а сега вече е хубаво. За онези, които използват тези епитети, да не ме дразнят на тази тема, че такива мога да им ги наговоря“, добави премиерът.

Борисов пък е поискал справка от Ананиев колко средства са дали за пенсии. Той пък на свой ред докладва, че само за мандата на кабинета за пенсии са направени 52 млрд. лева разходи.

И това наред с пречиствателните станции, с магистралите, каза на свой ред Борисов и добави,че това е с почти 6 млн. лева повече. Поясни, че се ремонтират и всички свлачища в страната.

Премиерът заяви, че кметът на Ямбол не е от ГЕРБ, а от БСП, като отново напомни, че властта помага на местната власт, независимо от коя партия са. Борисов поясни, че това са все пречиствателни станции с най-добрата апаратура, каквато се ползва и е Европа.

Илияна Димова

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар