Борисов пак изтрещя: Като се отвори ресторантът, не трябва да се натикате всички, нуждаещите да ядат бързо и да си отиват!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
От 1-ви, като се отвори ресторантът, не трябва да се натикате всички. Нека, който има нужда, да отиде, да се повесели, да вечеря и това да отпадне. Пандемията не е свършила. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на обиколка в Хасковско.

„Всичко на практика е отворено. След някой друг ден ще отворим ресторантите, учениците ходят на училище, фитнеси“, добави той и посочи, че в Нидерландия фризьорските салони са отворени.

„Надявам се това на 1-ви, което сме поели ангажимент, да го направиме, но това не значи, че трябва масово да се „юрнеме“ да ходиме по ресторантите, защото виждате – гониме 2 хиляди“, допълни премиерът.

„Ние никой не задължаваме да ходи в ресторанта, мола или магазина. Българите са изключително добре информирани“, категоричен е той.

Б.Р.

Борисов, вярваш ли си?

Повечето хора отиват в заведенията не да ядат, а да пият.

Да се събират с компании, да се веселят

Ако сте загрижени толкова за обеда и вечерята, просто отворете заведенията за бързо хранене, а не тузарските ресторанти.

Останалото е лицемерие!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар