Борисов пак нагък: Няма да им дам оставка. Мафията, хазарт, контрабанда е на улицата. Намериха си и водач

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Премиерът Бойко Борисов отиде да види център за онкоболни деца, който е изграден с пари по Програмата за развитие на селсктите райони в село Опицвет. Той пулкува клип във фейсбук профила му. Заедно с него е и вицепремиерът Томислав Дончев.

 

 

“Станало е прекрасно. Стилиян Петров е добър човек”, каза министър-председателят във връзка с това, че и бившият известен футболист Стилиян Петров оказва помощ на центъра. Той ще бъде въведен в експлоатация следващата седмица.

„Искат оставка, но не знаят какво да се направи. Ако имаше подготвени хора, с удоволствие бих им оставил да управляват. Още повече тая криза, която върви по света ще видите какво ще се развие в следващите месеци… Мафията в момента иска да свали правителството.

Хазарт, контрабанда – всичко е на улицата и срещу нас. И си намериха и водач. И това ми дава основание да считам, че не трябва да им се даде оставка“, категоричен е Борисов. „Хиляди пишат – не ни предавайте, не ни оставяйте на тия. Видяха ги – колко арогантни, колко злобни“, допълни той.
„Ако е казал Господ, в началото на ноември ще открием първата част на магистрала „Европа“. Така че дали ще ходиш в „Младост“ на работа, или в Костинброд – все едно и също“, каза Борисов.

 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар