Борисов: Пламен Георгиев е с образования, награди, милиарди конфискувани средства, няколко езика

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Задочният спор между министър-председателя Бойко Борисов и президента Румен Радев продължи и днес от предната седалка на джипа.

Борисов пак подкара лично автомобила в изпълнение не на предизборни, а на премиерски задължения (според ЦИК от времето на еврокампанията – б.р.), като този път се отправи на инспекция по т.нар. магистрала „Европа“ с крайна цел – Костинброд, пише clubz.bg. Както обикновено, компания в купето му правеха министри и заместник-министри. В случая – Емил Караниколов (икономика) и Николай Нанков, който бе разжалван от министерския пост в строителното ведомство до заместник след катастрофата в Своге, от която се навърши година. Тримата хвалеха видяното, а последните двама отчитаха като по учебник направеното. В това число как теменужките били преместени от трасето на аутобана (докладва Нанков).

„Много ми е кеф така – първо минаваме по нивите, после минаваме на чакъл и след това на асфалт“, изрази задоволство Борисов, правейки сравнение с преходната си инспекция на строителната площадка на аутобана.

И по повода хвърли камък в градината на държавния глава, който тези дни пак критикува правителството (при честването на 142 години от шипченските боеве), като този път посочи, че Борисов е „закотвил“ страната „на дъното“.

„Затова много се дразнят другите институции, няма какво да покажат. Взели сме решение, инвестирали сме, построили сме и сме го дали на хората“, отвърна задочно Борисов.

 

ClubZ

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар