Борисов поиска от Радев да уволни свой съветник – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Премиерът Бойко Борисов призова президентът Румен Радев да уволни свой съветник. Причината е в появили се снимки, на които той е маскиран и имитира Хитлер. Става въпрос за Пламен Узунов, който бе министър на вътрешните работи в служебното правителство, а сега е съветник на Радев.

“Очаквам в понеделник указ от президента за отстраняването на Пламен Узунов”, каза Борисов, цитиран от бТВ. За подобна проява, най-малкото на лош вкус, зам.-министърът Пламен Тенев и директорът на дирекция в министерство Иво Антонов бяха принудени да напуснат постовете си.

“Вчера си стиснах зъбите, забраних на партията да правят трибунка да говорят в парламента за въпрос на Антон Кутев, нагъл въпрос, за моите назначения от страна на кадрите на патриотите. Във вчерашното интервю президентът отговори ли за това, че вътрешният министър на неговото служебно правителство и сега съветник по сигурността, където би трябвало ДАНС да отиде, и разузнаването, се е направил на Хитлер?”, запита Борисов. По думите му за двата аналогични случая в правителството е бил “разкатан” в продължение на дни.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар